Big food still-life
Nutriție, scanare și evaluare metabolică În conceptul de Wellness totul merge mână în mână. Organismul uman este o mașinărie complexă și trebuie să ne cunoaștem bine corpul înainte de a porni într-o cruciadă de transformare. 

Specialiștii Wellness vor realiza o analiză complexă a mai multor indicatori:

  • evaluare generală a stării de sănătate
  • evaluarea nivelului de masă musculară și grăsime din corp
  • cantitatea de apă din corp
  • starea osaturii (dacă nu știai află că și oasele au nevoie de sport, inclusiv pentru calitatea masei osoase, care te ajută să stai departe de osteoporoză și reumatism)
  • dacă ai sau nu grăsime pe organe
  • vârsta metabolică (care este diferită de vârsta din buletin, corpul tău poate fi mai tânăr sau mai bătrân decât anii tăi! Evident, te putem ajuta să atingi vârsta metabolică de 18 ani!)
  • greutatea recomandată pentru tine (nu există standarde, nu te mai lăsa ghidat de ele. Poți să ai o greutate mai mare decât cea mai slabă prietenă a ta și să arăți mult mai bine, pentru simplul motiv că esti mai fit și ai mai multă masă musculară! Știai că același volum de mușchi cântărește mai mult decât același volum de grăsime? Sau că fiecare om are o greutate diferită a osaturii, în funcție de densitate?)

Niciun program de nutriție corectă nu poate începe fără o radiografie a potențialului tău.

Niciun program de nutriție corectă nu poate începe fără o radiografie a potențialului tău. Tranformarea se face personalizat, în funcție de metabolismul și de caracteristicile corpului tău. Mai mult, nutriția și sportul merg mână în mână. Vei obține rezultate mult mai rapid și de durată dacă alegi să le faci pe amândouă sub îndrumarea specialiștilor. Scopul Wellness este să te aducă în cea mai bună formă, fără ca aceasta să se transforme într-un chin! Putem să îți propunem un regim alimentar adecvat, care să îți facă plăcere și pe care să îl poți urma. Și putem să îți facem o fișă completă, care va cuprinde parcursul tău în clubul Wellness – de la rutina de exerciții, procedurile kineto-terapeutice și până la dieta urmărită. O întreagă echipă va fi la dispoziția ta. Te vei antrena ca un VIP!

CategoryWorkout
Logo_footer   
     © 2017 Militari Wellness | Dezvoltat de Viral Box.

Follow us: