militari wellness
La Wellness te considerăm un atlet în devenire. O echipa de antrenori cu experiență, absolvenți ai Academiei Naționale de Educație Fizică și Sport, cu specializări atât în sport cât și în nutriție și multiple certificări de specialitate, sunt parte din staff-ul tău personal. Orice performanță presupune muncă. Alături de trainerii noștri, munca e amuzantă, iar rezultatele vizibile. 

Aparate

Am ales pentru tine cele mai avangardiste aparate de fitness, lansate chiar în toamna acestui an de compania Life Fitness.Fie că îți dorești să slăbești, să îți sporești masa musculară sau să îți tonifici corpul, seturile de cardio, hard core și sinergie te vor aduce mai aproape de corpul visat. 

Îmbinăm sportul cu distracția și relaxarea

Mai mult, îți punem la dispoziție toate elementele necesare pentru o evaluare corectă a potențialului tău. Gândim programul și rutina de exerciții împreună și pentru tine. Îmbinăm sportul cu distracția și relaxarea. Pentru că endorfinele eliberate de corpul tău în timpul antrenamentelor și tonusul bun rezultat în urma acestora dau dependență!

CategoryUncategorized
Logo_footer   
     © 2017 Militari Wellness | Dezvoltat de Viral Box.

Follow us: