1. Intrarea in club se face pe baza unei bratari si a unui abonament valabil. In cazul in care pierdeti bratara, se achita contravaloarea acesteia, insumand  20 lei, cu titlul ,,taxa de inlocuire’’
 2. Va rugam sa aveti echipament adecvat pentru sport si pentru piscina. Purtati intotdeauna incaltaminte de schimb curata.
 3. Va rugam sa purtati tricouri/ maiouri si prosop in timpul antrenamentelor.
 4. Veti primi un singur prosop gratuit pe zi in limita disponibilitatii, doar pentru abonamentele care au inclus si accesul la piscina iar in cazul in care veti solicita un al doilea prosop, veti plati la receptie suma de 6 lei/ prosop, cu titlul de taxa de inchiriere.
 5. Wellness Militari nu isi asuma responsabilitatea pentru leziunile cauzate de purtarea unei incaltaminte neadecvate.
 6. Este interzis saritul in bazin.
 7. In situatia in care suferiti de afectiuni medicale , aveti obligatia de a ne instiinta.
 8. Se interzice intrarea la bazin cu plagi deschise sau rani.
 9. Clientii isi asuma deplina responsabilitate pentru intrarea in piscina, in cazul in care nu stiu sa inoate.
 10. Pentru o igiena corecta dusul este obligatoriu inainte, dupa sau intre sauna, fitness, piscina, masaj,jacuzzi.
 11. Nu sunt permise alergarile si jocurile imprudente pe marginea bazinului; se interzic sariturile si impingerea in apa a persoanelor aflate pe marginea bazinului.
 12. Expunerea prelungita la sauna poate cauza greata, ameteli si lesin. Timpul rezonabil de folosire a saunei este de 10 minute.
 13. Este interzisa introducerea si consumul in incinta clubului a bauturilor si a mancarurilor, altele decat cele comercializate la barul clubului.
 14. Este interzis accesul in incinta cu animale de companie.
 15. Nu ne asumam raspunderea pentru obiectele de valoare uitate, pierdute; pentru acestea se pot folosi casetele de valori de la receptia clubului.
 16. Veti primi o bratara pentru legitimare si pentru inchiderea unui vestiar si o cheie pentru casetele de valori; in cazul in care pierdeti cheia, se va achita  la receptie suma de 20 lei/ cheie cu titlul taxa de inlocuire.
 17. Predarea bratarilor de la vestiare si a prosoapelor se va face odata cu parasirea incintei.Va rugam sa folositi prosoapele primite doar pentru corp.
 18. Ultima ora la care se poate face accesul in club este cu o ora inainte de terminarea programului.
 19. Este interzisa folosirea unui limbaj obscen, gesturi indecente, violente cat si un comportament care sa afecteze confortul si integritatea fizica a clientilor si a personalului Wellness Militari.
 20. Pentru copii ai carora sunteti parinte sau tutore legal, este permis accesul gratuit in incinta(in acelasi timp) cu un numar de maxim 2 copii. Acestia nu trebuie sa depaseasca varsta de 9 ani si sa nu prezinte afectiuni care se pot transmite prin utilizarea zonei la comun. Nu se ofera pentru intrarea gratuita a copiilor vestiar sau prosop. Este posibil ca personalul sa va solicite acte doveditoare pentru beneficiul expus mai sus.
 21. Copii cu varsta de pana in 16 ani au acces doar la piscinele pentru copii si insotit de tutore in piscina pentru adulti.
 22. Sedintele individuale sau sedintele din pachete, achizitionate in avans sau achitate la finalul sedintei se pot consuma exclusiv in urma unei rezervari anterioare, telefonic sau in locatie, acestea fiind singurele variante de a face o rezervare. Rezervarile se pot anula telefonic sau la receptia Centrului din motive personale cu cel tarziu 3 ore inainte de programare. In caz contrar acestea nu vor mai putea fi anulate si vor fi considerate consumate, in cazul pachetelor de sedinte iar in celelalte cazuri se va restrictiona accesul la serviciile cu programare orara in functie de numarul de neprezentari, aceasta din urma fiind stabilita de catre conducerea Centrului in functie de conjunctura situatiilor.
 23. Jacuzzi este destinat relaxarii, va rugam insistent sa nu permiteti accesul copiilor in aceasta zona.
 24. Barul din incinta centrului functioneaza in intervalul 9:00–21:00.
 25. Va rugam sa respectati personalul nostru. Acesta doreste sa va ofere o atmosfera minunata si va face tot posibilul sa rezolve toate situatiile ce pot aparea pe parcursul statutului dumneavoastra de membru.

 

25.Wellness Militari isi rezerva dreptul de a selecta clientela si de a anula abonamentele clientilor care nu respecta regulamentul.