AGENTUL DE DEZINFECTARE DIN PISCINE ESTE CLORUL. Va rugam ca inainte de folosirea piscinei sa va asigurati ca nu sunteti alergic la aceasta substanta si ca aveti acordul medicului pentru frecventarea serviciilor noastre.

 1. Intrarea in club se face pe baza unei bratari si a unui abonament valabil. In cazul in care pierdeti bratara, se achita contravaloarea acesteia, insumand  20 lei, cu titlul ,,taxa de inlocuire’’
 2. Va rugam sa aveti echipament adecvat pentru sport si pentru piscina. Purtati intotdeauna incaltaminte de schimb curata.
 3. Va rugam sa purtati tricouri/ maiouri si prosop in timpul antrenamentelor.
 4. Wellness Militari nu isi asuma responsabilitatea pentru leziunile cauzate de purtarea unei incaltaminte neadecvate.
 5. Nu se ofera prosoape gratuite la nici una dintre variantele de abonament. Aveti posibilitatea de a beneficia de prosop contra cost, pretul acestuia fiind de 6 lei/prosop.
 6. Este interzis saritul in bazin.
 7. In situatia in care suferiti de afectiuni medicale , aveti obligatia de a ne instiinta.
 8. Se interzice intrarea la bazin cu plagi deschise sau rani.
 9. Clientii isi asuma deplina responsabilitate pentru intrarea in piscina, in cazul in care nu stiu sa inoate.
 10. Pentru o igiena corecta dusul este obligatoriu inainte, dupa sau intre sauna, fitness, piscina, masaj,jacuzzi.
 11. Nu sunt permise alergarile si jocurile imprudente pe marginea bazinului; se interzic sariturile si impingerea in apa a persoanelor aflate pe marginea bazinului sau jocul cu mingea.
 12. Expunerea prelungita la sauna poate cauza greata, ameteli si lesin. Timpul rezonabil de folosire a saunei este de 10 minute.
 13. Este interzisa introducerea si consumul in incinta clubului a bauturilor si a mancarurilor, altele decat cele comercializate la barul clubului.
 14. In cazul rezervarilor pentru zile onomastice, petreceri festive este necesara plata unui avans,cu cel tarziu 7 zile calendaristice, a luarii la cunostinta a conditiilor de desfasurare si a  completarii “formular rezervare petrecere”, in urma caruia se considera rezervare ferma a datei si orei planificate de dumneavoastra.
 15. Este interzis accesul in incinta cu animale de companie.
 16. Nu ne asumam raspunderea pentru obiectele de valoare uitate, pierdute; pentru acestea se pot folosi casetele de valori de la receptia clubului.
 17. Veti primi o bratara pentru legitimare si pentru inchiderea unui vestiar si o cheie pentru casetele de valori; in cazul in care pierdeti cheia, se va achita  la receptie suma de 20 lei/ cheie cu titlul taxa de inlocuire.
 18. Predarea bratarilor de la vestiare si a prosoapelor se va face odata cu parasirea incintei.Va rugam sa folositi prosoapele primite doar pentru corp.
 19. Ultima ora la care se poate face accesul in club este cu o ora inainte de terminarea programului.
 20. Este interzisa folosirea unui limbaj obscen, gesturi indecente, violente cat si un comportament care sa afecteze confortul si integritatea fizica a clientilor si a personalului Wellness Militari.
 21. Pentru copii ai carora sunteti parinte sau tutore legal, este permis accesul gratuit in incinta(in acelasi timp) cu un numar de maxim 2 copii. Acestia nu trebuie sa depaseasca varsta de 9 ani si sa nu prezinte afectiuni care se pot transmite prin utilizarea zonei la comun. Nu se ofera pentru intrarea gratuita a copiilor vestiar sau prosop. Este posibil ca personalul sa va solicite acte doveditoare pentru beneficiul expus mai sus.
 22. Copii cu varsta de pana in 16 ani au acces doar la piscinele pentru copii si insotit de tutore in piscina pentru adulti.Acestia nu pot beneficia de acces in sala de fitness sau la clasele de aerobic.
 23. Sedintele individuale sau sedintele din pachete, achizitionate in avans sau achitate la finalul sedintei se pot consuma exclusiv in urma unei rezervari anterioare, telefonic sau in locatie, acestea fiind singurele variante de a face o rezervare. Rezervarile se pot anula telefonic sau la receptia Centrului din motive personale cu cel tarziu 3 ore inainte de programare. In caz contrar acestea nu vor mai putea fi anulate si vor fi considerate consumate, in cazul pachetelor de sedinte iar in celelalte cazuri se va restrictiona accesul la serviciile cu programare orara in functie de numarul de neprezentari, aceasta din urma fiind stabilita de catre conducerea Centrului in functie de conjunctura situatiilor.
 24. Pachetele de sedinte masaj au o perioada de valabilitate de 60 de zile de la data platii, dupa expirarea perioadei acestea nu mai pot fi folosite.
 25. Jacuzzi este destinat relaxarii, va rugam insistent sa nu permiteti accesul copiilor in aceasta zona.
 26. Barul din incinta centrului functioneaza in intervalul 9:00–21:00.
 27. Va rugam sa respectati personalul nostru. Acesta doreste sa va ofere o atmosfera minunata si va face tot posibilul sa rezolve toate situatiile ce pot aparea pe parcursul statutului dumneavoastra de membru.

 

25.Wellness Militari isi rezerva dreptul de a selecta clientela si de a anula abonamentele clientilor care nu respecta regulamentul.

NOTĂ DE INFORMARE
PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL IN SC ORHIDEELOR BUILDING SRL

• Identificarea operatorului
ORHIDEELOR BUILDING SRL (denumita in continuare ORHIDEELOR), persoana juridica romana, cu sediul social in Sat Dudu, Comuna Chiajna, Str Tineretului nr. 19, bl. 4, demisol, ap. 13, camera 1, Judet Ilfov, inregistrata in registrul comertului sub nr. J23/4186/2017, avand CUI 38071955, prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale.
Prezenta nota de informare se completeaza cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal in cadrul ORHIDEELOR si cu dispozitiile legale in vigoare.
Prezenta nota de informare poate fi revizuita de ORHIDEELOR, la anumite intervale de timp, insa nu va crea conditii mai putin favorabile clientilor, din punct de vedere al prelucrarii si protectiei datelor cu caracter personal. Clientii vor fi anuntati in mod corespunzator, daca apar astfel de modificari.
• Scopul prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal:
ORHIDEELOR colecteaza, prelucreaza, foloseste si arhiveaza datele dvs. cu caracter personal, in scopul:
– prestarii serviciilor de SPA si WELLNESS, din incinta punctelor de lucru ale societatii, unde societatea are autorizata aceasta activitate (prelucrarea datelor se realizeaza prin abonamentele realizate de clienti);
– organizarii de concursuri;
– activitatii de marketing direct;
– asigurarii securitatii bunurilor si persoanelor, in incinta punctelor de lucru apartinand ORHIDEELOR ;
• Datele cu caracter personal prelucrate
ORHIDEELOR colecteaza, prelucreaza, foloseste si arhiveaza urmatoarele categorii de date cu caracter personal: nume şi prenume, adresa, locul şi data naşterii, CNP, serie şi număr de BI /CI, cetăţenie, e-mail, telefon/fax, sexul, imaginea, vocea.
• Caracterul furnizarii datelor
Obligatoriu: In ceea ce priveste datele cu caracter personal, necesare pentru realizarea serviciilor oferite de societate (de ex. nume şi prenume, adresa, locul şi data naşterii, cod numeric personal, serie şi număr de BI /CI, cetăţenie, sexul), precum si cele preluate si prelucrate in vederea monitorizarii accesului persoanelor si securitatii acestora, precum si a spatiilor si bunurilor operatorului (de ex: imaginea, vocea.), furnizarea acestora este obligatorie, refuzul dvs. determinand imposibilitatea acordarii serviciilor oferite de societate.
Clientul înţelege şi este de acord că manifestarea dreptului său de opoziţie este echivalent cu imposibilitatea prestării serviciului de către ORHIDEELOR . Mai exact, în momentul în care ORHIDEELOR primeşte cerere scrisă prin care Clientul se opune ca datele care-l vizează să facă obiectul unei prelucrări, ORHIDEELOR este îndreptăţita să înceteze a mai presta serviciul.
Facultativ: In ceea ce priveste datele cu caracter personal prelucrate in scop de reclama/marketing :e-mail, telefon/faX, furnizarea acestora nu este obligatorie, refuzul dvs. de a furniza astfel de date neafectand, in niciun fel, dreptul dvs. de a beneficia de serviciile prestate de subscrisa.
• Destinatarul datelor cu caracter personal
Datele cu caracter personal furnizate de dvs. vor fi utilizate in principal de ORHIDEELOR , care va utiliza aceste date conform scopului de mai sus.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi pot fi comunicate numai următorilor destinatari:
– Autoritatilor competente – in scopul indeplinirii unor obligatii legale;
– Unor terti contractati de ORHIDEELOR – in scopul indeplinirii intereselor legitime ale operatorului;
– Societatilor de paza si protectie cu care ORHIDEELOR are semnate contracte de prestari servicii de paza si protectie in incinta punctelor de lucru ORHIDEELOR ;
• Perioada pastrarii datelor
Datele dvs prelucrate de ORHIDEELOR , in vederea prestarii serviciilor furnizate, vor fi pastrate in intervalul de timp in care dvs. veti beneficia de serviciile furnizate de operator, precum si o perioada de timp rezonabila de arhivare a acestora, conform dispozitiilor legale in vigoare.
In ceea ce priveste imaginile video preluate, acestea sunt pastrate de ORHIDEELOR pe o perioada de maxim 30 de zile de la data preluarii.
• Securitatea datelor cu caracter personal prelucrate
ORHIDEELOR ia toate masurile rezonabile pentru a proteja datele cu caracter personal furnizate de dvs. si prelucrate de noi, folosind metodele de securitate adecvate.
In ciuda acestor precautii, ORHIDEELOR nu poate garanta ca persoane neautorizate nu vor obtine acces la datele dvs. cu caracter personal.
• Drepturi
Conform dispozitiilor legale in vigoare, ORHIDEELOR va pune in vedere faptul ca, beneficiaţi de urmatoarele drepturi:
– Dreptul de a obtine, de la ORHIDEELOR , o confirmare ca prelucreaza datele dvs. cu caracter personal si dreptul de acces la acestea;
– Dreptul de a solicita rectificarea si/sau completarea datelor cu caracter personal prelucrate (dreptul la rectificare);
– Dreptul la stergerea datelor (dreptul de a fi uitat); Dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii;
– Dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal, in scop publicitar;
– Dreptul de a depune plangere la ANSPDCP;
– Dreptul de a primi datele cu caracter personal prelucrate de ORHIDEELOR , sau de a solicita transmiterea acestora unui alt operator (dreptul la portabilitatea datelor).
– Dreptul de a vă adresa justiţiei.
Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată, fie transmisa prin corespondenta electronica, la adresa de email: vanzari-wellness@militari-residence.ro ; wellness@militari-residence.ro (pentru beneficiarii serviciilor de SPA si WELLNESS), fie prin posta, la adresa: Sat Rosu, Com. Chiajna, Str Rezervelor nr. 72, demisol bloc 1, Judet Ilfov.
ORHIDEELOR se obliga sa raspunda solicitarilor clientilor, in termen de maxim 15 zile de la data primirii solicitarii. Clientii se pot adresa ANSPDCP, in cazul in care, in termenul mai sus indicat, ORHIDEELOR nu a raspuns solicitarii clientului, privind incalcarea drepturilor mai sus rubricate.

S.C. ORHIDEELOR BUILDING S.R.L.