FITNESS

militari wellness

La Wellness te considerăm un atlet în devenire. O echipa de antrenori cu experiență, absolvenți ai Academiei Naționale de Educație Fizică și Sport, cu specializări atât în sport cât și în nutriție și multiple certificări de specialitate, sunt parte din staff-ul tău personal. Orice performanță presupune muncă. Alături de trainerii noștri, munca e amuzantă, iar rezultatele vizibile. Aparate Am ales pentru tine cele mai avangardiste aparate de fitness, lansate chiar în toamna acestui an de compania Life Fitness.Fie că îți dorești să slăbești, să îți sporești masa musculară sau să îți tonifici corpul, seturile de cardio, hard core și sinergie te vor aduce mai aproape de corpul visat.

Îmbinăm sportul cu distracția și relaxarea

Mai mult, îți punem la dispoziție toate elementele necesare pentru o evaluare corectă a potențialului tău. Gândim programul și rutina de exerciții împreună și pentru tine. Îmbinăm sportul cu distracția și relaxarea. Pentru că endorfinele eliberate de corpul tău în timpul antrenamentelor și tonusul bun rezultat în urma acestora dau dependență!

AEROBIC

militari-wellness-fit-2

Un om puternic are nevoie de mișcare, de energie, de vitalitate! Vei fi inspirat de dinamismul claselor de aerobic,PILATES,HIIT, FREESTYLER,KANGOO-JUMPS. Dacă ai nevoie de relaxare după o zi agitată, te așteptăm la PRENATAL FIT și AQUA GYM . După antrenament te energizăm cu un cocktail de fructe proaspete la Fresh Bar, pe care îl poți servi chiar și la piscină. Sau un tratament la spa! Sau un masaj aromat!

Un om puternic are nevoie de mișcare, de energie, de vitalitate!

Și dacă motivul pentru care nu vii la sală este că babysitter-ul are liber seara, cu Wellness nu mai ai nicio scuză! Am pregătit un loc de joacă pentru copii, supravegheat de personal special pregătit pentru a avea grijă de puiul tău! A, și Fresh Bar-ul e și pentru cei mici, avem noi metode să îi facem să bea suc de morcovi.

MASAJ

_OP_0003

Spațiile pentru masaj oferă intimitate și un ambient relaxant, numai al tău!

Te așteptăm la masaj pentru picioare mai suple, spate relaxat, circulație mai bună, canale limfatice funcționale, relaxare, meditație chiar și…starea de Wellness.

Necesitate

Atenție, masajul relaxează musculatura, este indicat să îl practicați înainte de antrenament sau în zilele în care nu vă antrenați. După sesiunea de sport mușchii încă mai lucrează și nu trebuie întrerupți. Masa musculară se construiește și la câteva ore bune după ce ați ieșit din sală. Veți observa că organismul este încă tensionat, ceea ce e foarte bine. Înseamnă că ați muncit cu spor sub ghidarea antrenorilor noștri.

AQUA – PISCINĂ OLIMPICĂ, PISCINE PENTRU COPII

militari-wellness-fit-5

Piscină de 800 mp!

Militari Residence Aqua Wellness este singurul club de wellness din București care vă pune la dispoziție o piscină de 800mp! Piscina este înconjurată de plante luxuriante și de mobilier Pedrali, achiziționat de la târgul de design de la Milano. Atmosfera îmbietoare e completată de preparatele gustoase și sănătoase de la Fresh Barpe care le poti savura după bunul plac.

Acordăm o atenție deosebită calității apei și siguranței tale!

Acordăm o atenție deosebită calității apei și siguranței tale! De aceea, am ales să avem și două piscine speciale pentru copii, în care tratamentele și filtrele create special pentru a proteja pielea sensibilă sunt utilizate cu cea mai mare grija!

LOC DE JOACĂ PENTRU COPII, CU SUPRAVEGHETOR

militari-wellness-fit-6

Avem grijă și de copilul tău! Nu doar de tine! Fie că visezi la un jacuzzi în doi, la un masaj plăcut pentru tine și acel cineva special din viața ta, un aerobic în forță, un antrenament intens de fitness, la Wellness, visele devin realitate! Toate fără să îți faci probleme că trebuie să duci copilul la bunici, afterschool sau că vei plăti bonei ore suplimentare?

Facem noi babysitting pentru tine!

Fiecare cu distracția lui! Avem supraveghetori, mâncare sănătoasă pentru copii, jucării, tot felul de curse cu obstacole, tot ce își pot dori cei mici.

FRESH BAR

militari-wellness-fit-7

Ei, cum altfel decât sănătos și gustos? Poți da o fugă până la Fresh Bar și dacă ai biroul prin zona și te-ai săturat de mâncarea de fastfood! Abia așteptăm să te convertim la cocktail-uri de fructe, supe, salate, fripturi la grătar, deserturi fără multe calorii, mâncare cu nutrienți de calitate și vitamine, care îți vor da energie și vor spori starea de bine. Muzică bună, oameni frumoși, mâncare sănătoasă, acvarii luxuriante, multă verdeață, ambient design și… the coolness factor.

SPA SUITES, CU JACUZZI ȘI SAUNĂ

militari-wellness-fit-8

80 de metri pătrați de bine, la dispoziția ta și a invitaților tăi. Un apartament de VIP, cu jacuzzi și saună private și o atmosferă aparte. Masajul aromat, de relaxare, tonifiere sau terapeutic, toate pregătite de o echipă de specialiști sunt parte din meniul unei seri de răsfăț.

Rezervarea acestor spații și a serviciilor aferente se face în baza unei programări.

Telefon recepție: 0770.683.688

NUTRIȚIE, SCANARE ȘI EVALUARE METABOLICĂ

Big food still-life

Nutriție, scanare și evaluare metabolică În conceptul de Wellness totul merge mână în mână. Organismul uman este o mașinărie complexă și trebuie să ne cunoaștem bine corpul înainte de a porni într-o cruciadă de transformare.

Specialiștii Wellness vor realiza o analiză complexă a mai multor indicatori:

  • evaluare generală a stării de sănătate
  • evaluarea nivelului de masă musculară și grăsime din corp
  • cantitatea de apă din corp
  • starea osaturii (dacă nu știai află că și oasele au nevoie de sport, inclusiv pentru calitatea masei osoase, care te ajută să stai departe de osteoporoză și reumatism)
  • dacă ai sau nu grăsime pe organe
  • vârsta metabolică (care este diferită de vârsta din buletin, corpul tău poate fi mai tânăr sau mai bătrân decât anii tăi! Evident, te putem ajuta să atingi vârsta metabolică de 18 ani!)
  • greutatea recomandată pentru tine (nu există standarde, nu te mai lăsa ghidat de ele. Poți să ai o greutate mai mare decât cea mai slabă prietenă a ta și să arăți mult mai bine, pentru simplul motiv că esti mai fit și ai mai multă masă musculară! Știai că același volum de mușchi cântărește mai mult decât același volum de grăsime? Sau că fiecare om are o greutate diferită a osaturii, în funcție de densitate?)

Niciun program de nutriție corectă nu poate începe fără o radiografie a potențialului tău.

Niciun program de nutriție corectă nu poate începe fără o radiografie a potențialului tău. Transformarea se face personalizat, în funcție de metabolismul și de caracteristicile corpului tău. Mai mult, nutriția și sportul merg mână în mână. Vei obține rezultate mult mai rapid și de durată dacă alegi să le faci pe amândouă sub îndrumarea specialiștilor. Scopul Wellness este să te aducă în cea mai bună formă, fără ca aceasta să se transforme într-un chin! Putem să îți propunem un regim alimentar adecvat, care să îți facă plăcere și pe care să îl poți urma. Și putem să îți facem o fișă completă, care va cuprinde parcursul tău în clubul Wellness – de la rutina de exerciții, procedurile kineto-terapeutice și până la dieta urmărită. O întreagă echipă va fi la dispoziția ta. Te vei antrena ca un VIP!